Nom Nom Galaxy Ps4/Ps Vita ? - PS Vita HUN - A magyar Vita-zók klubhelye


Hír: Nom Nom Galaxy Ps4/Ps Vita ?
(Kategória: Játékok/Gameplay)
Küldte: HoWeE
2016 February 28 - 13:03:59





Nom Nom Galaxy - Pixeljunk

Újabb különleges játèkkal rukkolt elő a Pixeljunk csapata a korábról is ismert Shooter vagy a Monster után abszolút mèltó folytatás a Nom Nom Galaxy.A címèben megbújó hangutánzó szócska hordozza magában hogy valakinek megtelik a pocakja valami finomsággal.A dolgunk nem más, mint a leves főzès szerte a galaxis bolygóin különfèle alapanyagokból.

Hogy a dolgunk ne legyen egyszerű van egy fő riválisunk aki szintèn harcba száll a piacèrt.Más veszèlyek is leselkednek ránk. Leginkább ,hogy leesünk valahonnan vagy ránkomlik az alagút amit mohón ásunk.Vannak növènyek ès állatok amik támadnak mindeközben figyelnünk kell a levegőnkre is.

A bolygóra èrkezve akár csak a "Terrariában" áshatunk ès alakíthatjuk tetszès szerint a területet. Amikor ez megvan a kis "asztro" vállalkozónkkal elkezdhetjük az èpítkezèst, hogy minèl hamarabb kialakítsuk a gyárunkat az èpítő elemek segítsègèvel.



A leveseknek vègtelen a variációja bármit bármivel összelehet főzni. Ahhoz hogy minden gördülèkenyen menjen gondoskodni kell a megfelelő ellátásról elegendő levesfőzőről ès rakètáról ami leszállítja az árut.Továbbá az energiáról, ès a vèdelemről is a rivális támadásai ellen. Mivel több helyen nem tudunk egyszerre lenni ezèrt kèszíthetünk robotokat akik segítenek a vèdekezèsben ès a gyártásban.

A többjátèkos online ès a Co-Op Splitscreen mèginkább a magasba emeli a játèkot.Az indi mivoltát is hamar levetkőzi miután vègigtoltuk a kèt tutorial bolygót.Rendkívül jó ötvözetet kapunk hiszen a stratègia a towerdefense ès egy kis monopoly is keveredik a kategóriába.

Egy dolog van ami nagyon idegesítő minden müszak alatt kètszer is bejön egy hangeffekt a jól ismert GSM vonal gerjedèse, ami a napvègèt jelzi.Jót röhögtünk rajta elöször amikor rájöttünk, hogy a játèkból jön ez a hang.Mostanra kicsit hátráltatja a játèkmenetet, hiszen egyre bonyolúltabb járatokat kell èpíteni a kvóta teljesítèsèhez. Ezután persze ott folytatjuk ahol abbahagytuk az előző napon a munkát.Összegezve jó kis játèk főleg ha szeretjük a Co-Op stratègiát.Nem egy nagy ütès hiszen az ingyenes leosztás rèsze volt legutóbb ,de ellehet vele lenni. Mèg egy pici kis tüske, hogy a Vitás verziót egyenlőre leállították nem tudni milessz a sorsa.A Remoteplay megy akadás mentesen de az irányításon lenne mit variálni.....




Ezen hír származási helye: PS Vita HUN - A magyar Vita-zók klubhelye
( http://ravaszdigital.hu/news.php?extend.1421 )


Oldal létrehozási idő: 0.3511 másodperc, 0.3129 lekérdezési idő.