Fórumok / PlayStation Vita játékok / A PS Vita legjobb játékai! - PS Vita HUN - A magyar Vita-zók klubhelye

Fórumok
PS Vita HUN - A magyar Vita-zók klubhelye :: Fórumok :: PlayStation Vita játékok :: PlayStation Vita játékok
 
<< Előző téma | Következő téma >>
A PS Vita legjobb játékai!
Oldal:       >>  
Moderátorok: HoWeE, Kalamona, Hantaboy
Szerző Üzenet
spartan
2015 Jan 22 Thursday, 10:18
Regisztrált tag #1
Regisztrált: 2012 Aug 03 Friday, 02:55
Üzenetek: 1426


Kereken 1 hónap múlva lesz esedékes a PS Vita megjelenésének 3. évfordulója Európában. 3 év pedig sok idő, általánosságban ez a konzol életciklusának fele-harmada, ilyenkor már jogosan várható el, hogy az adott masinára kialakult egy olyan játékfelhozatal, ami miatt érdemes lesz beruházni az adott gépre. Még ha a mai (egyébként szerintem nem annyira megalapozatlan) felfogás szerint a Vita ma már inkább egy csinos kis kontroller, mint egy önálló handheld konzol, azért ez nem teljesen így van: mutassuk is meg!

Bizonyítsuk be a kétkedőknek, a laikusoknak és kb. mindenkinek: van bőven olyan játék Vita-ra, ami miatt érdemes a zsebünkben tartani a Sony handheld-jét! Ennek apropójaként csináljunk egy szavazást: kinek mi a legkedvesebb PS Vita-s címe, ami miatt büszke arra, hogy ennek a nagyszerű tudású marokgépnek a tulajdonosa.

A szabályok a Gamer365-ön használt tematika alapján (remélem nem haragszanak meg) lesznek beiktatva: mindenki egy, minimum 3, maximum 10 tagból álló listát készítsen, ahol a jelölések egyértelműek legyenek! (Tehát pl. 1. helyezett: Uncharted, 2. helyezett: LittleBigPlanet, 3. helyezett....10. helyezett: Virtue's Last Reward). Az lenne talán a legjobb, ha az egyes jelölteket Enter-rel választanátok el!
A játékok így helyezésük alapján pontszámokat kapnak: a listátokon első helyen szereplő cím 10 pontot, a második 9-et, a harmadik 8-at....a 10-edik pedig 1-et.
Ezek alapján majd én (vagy valaki) összeszámolja a pontokat és ez alapján összeállítható lesz a lista a TOP 10 legjobb PS Vita-s játékról.
Aki kívánja, pár mondatban szövegesen is megindokolhatja, miért az a Vita-s játék lett az egyik személyes kedvence. A jól összerakott véleményeket majd ki fogom emelni az eredményeknél.


Szavazás határideje: 2015. február 15. (vasárnap). Ezen a napon este (várhatóan 21:00 körül) zárolom a témát és az addig begyűlt szavazatok alapján majd rá egy hétre összesítünk!
A megadott határidőig úgy módosíthatjátok a saját kedvenceitek helyezéseit, ahogy kívánjátok, viszont arra kérek mindenkit, hogy csak és kizárólag egyszer szavazzon és ha módosítani akar a jelöltjein, azt a jobb oldalon található gombra kattintva tegye meg! Erre nyilván azért van szükség, hogy az illető helyezettjeit ne számoljuk be egynél többször.

Egyelőre ennyi lenne, ha még eszembe jut valami, majd frissítem ezt a hozzászólást!

Köszi mindenkinek!

[ Módosítva 2015 Jan 28 Wednesday, 10:23 ]
Vissza az elejére
Shepard
2015 Jan 22 Thursday, 11:07
Regisztrált tag #139
Regisztrált: 2013 Jan 01 Tuesday, 08:36
Üzenetek: 31
1. Gravity Rush

Igaz, hogy idő hiányában csupán egyszer éltem át Kat kalandjait, de már anno a bemutatók is megfogtak. A teljesen egyedi irányítás, az hogy maximálisan kihasználja a Vita képességeit és a kicsit ázsiai beütésű sztori az elejétől fogva beszippantott. A sztori után nem bírtam ki, hogy a kiegészítőket ne szerezzem be hozzá és ugyan anno elég sok borsot törtek az orrom alá a versenyek, kihívások, de végül a platináig meg sem álltam és jó emlékek fűződnek hozzá.

2. Tearaway

Csak a rövidsége miatt tettem a második helyre. Engem a hangulata, egyedisége és a történet is megfogott. Igaz, többet is kihozhattak volna belőle, akár egy multit is összebarkácsolhattak volna hozzá, de így is jó vétel volt és sugárzik belőle, hogy minden egyes bitet körbeleng az ötletesség.

3. Persona 4 Golden

Nem tudom hogy érték el a készítők, de a játékmenet teljesen beszippantott, olyan mintha valami interaktív képregénnyel játszanál, pedig az esetek többségében csak párbeszédeket olvasunk. Az útvesztőkben bolyongás és a körökre osztott harc megvalósítása is tetszett. Amit sajnáltam, nem sok mindent (szinte semmit) hasznák ki a Vita képességeiből.

4. Uncharted: Golden Abyss

Az első játékom volt a géphez és anno ronggyá játszottam, de nálam nem tudta felülmúlni a PS3-ra megjelent második rész hangulatát, játékmenetét és történetét eddig egyik rész sem. Külön plussz, hogy a fejtörőkhöz az érintőképernyőt is sokszor kellett használni. Egy többjátékos részt ehhez is kiadhattak volna, akár utólag is. Sokat dobott volna a szavatosságán szerintem.

5. Soul Sacrifice / SS Delta

Egyben írom a két játékot, mert végülis a Delta minden, ami az alapjáték és még több is. Nagyon tartalmas, mondhatni a Vita Monster Hunter-je, de szerintem hosszú távon kicsit repetitív és ezen a multi sem segít egy idő után.

6. Little Big Planet

Valószínűleg előrébb szerepelne a listámon, ha nem játszottam volna már vele asztali konzolon és network pass-os kiadást sikerült volna vennem. Így egy nagyon aranyos, hangulatos kis platformer, amiben nagyon sok lehetőség, mini játék van.

7. Metal Gear Solid HD Collection

Egyelőre csak egy kicsit sikerült belekostólni és még vonakodó vagyok vele. Azt már most látom, hogy sok időt igénylő átirat. Ha végig akarom vinni, komolyan neki kell ülni, de úgy láttam a történet majd mindenért kárpótol.

8. Killzone: Mercenary

A játék nekem alapvetően tetszett. Az egyik legszebb, csilli-villi cím a Vitára, szerintem kellően fordulatos, bár sajnos rövid történettel, jól kitalált extra harci felszereléssel. Amolyan tipikus hardcore lövölde.

9. Most Wanted

Megmondom őszintén, a MW azért került a végére, mert többet vártam tőle. Az egész életérzés nekem olyan árkádos. Nem tudom magam beleélni a vezetésbe. El lehet vele ütni az időt, de többet is kihozhattak volna belőle, mind grafikailag, mind a fejlődési rendszerben...


[ Módosítva 2015 Feb 09 Monday, 12:54 ]
Vissza az elejére
Fausto
2015 Jan 22 Thursday, 11:13
Regisztrált tag #6
Regisztrált: 2012 Aug 20 Monday, 09:43
Üzenetek: 671
1, LittleBigPlanet
2, Killzone Mercenary
3, Uncharted: Golden Abyss
4, Soul Sacrifice (Delta)
5, Tearaway
6, Persona 4 Golden
7, Gravity Rush
8, Dragons Crown
9, Metal Gear Solid HD
10, Hotline Miami

Az utolsó hármat lehet, hogy még átgondolom :)
Vissza az elejére
mitsuhiko
2015 Jan 23 Friday, 04:41
Regisztrált tag #919
Regisztrált: 2014 May 15 Thursday, 03:26
Üzenetek: 75
1. Danganronpa: remény vagy kétségbeesés. A hope peak academy elhagyatott épületébe zárva a legjobb (ultimate) tanulóknak az egyetlen esélye a szabadulásra ha sikeresen elkövetnek egy gyilkosságot anélkül hogy a tárgyaláson (class trial) lebuknának, legalábbis Monokuma (ultimate despair) szabályai szerint, amit nem nagyon akarnak természetesen, de sajnos monokuma mindíg ad hozzá motivációt. Nos a játékban legalább olyan kidolgozott ügyek vannak, mint az ace attorney sorozatban, a történet bizarr és fordulatos, a játék itt ps vita exkluzív, mi kell még? A második része a közvetlen folytatása (nem írom külön) , itt már néha kicsit sok monokumából és monomiból, illetve fanservice jelenetek is előfordulnak, de az ügyek-nyomozás-tárgyalás hármasa itt is nagyon ott van. Európában tavaly jelent meg mindkét rész, eredetileg japánban két év különbséggel jöttek a részek.

2. Persona 4 golden : mert a ps2 talán legjobb rpgje tökéletesen felújítva és kibővítve új karakterrel, új dungeonnel, menüből elérhető artwork galériával és psn hálózati funkciókkal.

3. Hatsune miku project diva F: teljesen fullextrás ritmusjáték vocaloidos dalokkal, videószerkesztő móddal, diva roommal, AR koncert lehetőséggel. A második rész elvileg mégtöbb lehetőséget ad, meg angolra fordított dalszövegeket, de az még nincs meg.

4. Gravity Rush

5. Hyperdimension Neptunia ReBirth 1: eléggé addiktív visual novel-rpg, megszemélyesített konzolokkal (mint az os-tanok vagy a hetaliában az országok pont úgy kell elképzelni) a története egyfajta paródiája a konzolháborúnak, néha egész találó Hatalmas poénokkal. néha talán túl nehéz átjutni egy-egy bosson sokat kell tápolni. A plan systemet és a remake systemet még én is túl bonyolultnak éreztem (ahol át lehet szabni a támadásokat-dungeonöket) de miután megszoktam nagyon bejött.

6. Tales of hearts R: egy híresebb rpg felújítása nintendo dsről, de maga a játék teljesen fel lett újítva, 3D világtérképet kapott, az eredeti játék története sok dícséretet kapott, szóval biztosan itt a helye.
7. Virtues Last Reward: a története jó lenne, csak sokszor ismétlődik a többszálúság ugrások miatt (talán a higurashiból vették az ötletet a készítők? ) a szobából kijutós logikai rész tetszik belőle a legjobban, különben ennek a játéknak a DSes 999 az előzménye.
8. Sword Art Online: a népszerű anime feldolgozása, elvileg jól sikerült.
9. Samurai Warriors 4: jó, nem vitán toltam, de legalább a sok dw után kicsit más a hangulat, ha különben "ugyanaz" a játékmenet.
10. Atelier ayesha alchemist of the dusk: csak hogy idei cím is legyen :) viszont az atelier rorona plusban az alkímia rendszer bejött az időmenedzselés, és a történet miatt annyira nem jött be (unalmas volt) viszont a gust szériában aminek az ayesha volt az első része ps3mon azt olvastam sokat javítottak az egész rendszeren. (Atelier játékból ps3mon évente volt egy, vitára emiatt évente kettőt kapunk)[ Módosítva 2015 Jan 24 Saturday, 03:47 ]
Vissza az elejére
vico84
2015 Jan 23 Friday, 07:26
Regisztrált tag #12
Regisztrált: 2012 Aug 27 Monday, 02:06
Üzenetek: 550
1. Rayman Legends
Abszolút favorit. Hihetetlen mennyiségű tartalommal. Maga a játék felvezetése, ahogy a nehéztől eljutsz a lehetetlenig. Amikor egy pálya után elégedetten törlöd le a homlokodon megjelenő izzadságcseppeket. Amikor érzed, ha most nem teszed le pár napra a vitát azonnal földhöz vágod. Amikor látod, hogy szépen lassan csúszol fel a ranglétrán magad mögé utasítva a nem oly kitartó barátaidat....Felbecsülhetetlen.

2. Little Big Planet
Hasonló véleménnyel vagyok erről a játékról is. Lassabb, de remek szórakozás ez is. Kihagyhatatlan.

3.Killzone Mercenary
Az igazi FPS nincs mit hozzá fűzni.

4.Metal Gear Solid 2-3 HD
Ehhez a játékhoz az első rész óta kötődöm. 50 fölött volt a végigjátszások száma.

5. Tearaway

6. Terraria
Nagyon sokat játszok vele, ezért mertem a listába tenni.

7.Uncharted Golden Abyss

8. Hotline Miami

9. Dragons Crown

10. Escape Plan
Vissza az elejére
adathor
2015 Jan 26 Monday, 03:43
Regisztrált tag #37
Regisztrált: 2012 Sep 17 Monday, 05:39
Üzenetek: 390
Rayman Legends
Killzone Mercanery
Need for speed
Vissza az elejére
Fenyeskard
2015 Jan 29 Thursday, 01:44
Regisztrált tag #361
Regisztrált: 2013 Jun 05 Wednesday, 09:15
Üzenetek: 11
1.Muramasa Rebirth
2.Ys: Memories of Celceta
3.Persona 4 Golden
4.Soul Sacrifice Delta
5.Atelier Ayesha plus: Alchemist of the Dusk
6.Gravity Rush
7.Dragon's Crown
8.Child of Light
9.Disgaea 3: Absence of Detention
10.Rayman Origins
Vissza az elejére
DoCcsi
2015 Jan 29 Thursday, 04:40
Regisztrált tag #1088
Regisztrált: 2014 Aug 29 Friday, 03:13
Üzenetek: 120
1.Soul Sacrifice Delta
2.Soul Sacrifice
3.Toukiden :The age of demons
4.Killzone mercenary
5.Minecraft
6.Rayman Origins
7.Crazy Market
8.Invokers Tournament
9.Get of My lawn(bocs ha rosszul írtam)
10.Dungeon Hunter

[ Módosítva 2015 Feb 17 Tuesday, 03:03 ]
Vissza az elejére
Bali92
2015 Jan 29 Thursday, 05:25
Regisztrált tag #1254
Regisztrált: 2015 Jan 05 Monday, 10:08
Üzenetek: 27
1. Uncharted Golden abyss
2. KIllzone Mercenary
3. Fifa footbal
4. Gravity rush
5. Escape plan
6. Smart As
7. Tearaway
8. Modnation Racer
Vissza az elejére
spartan
2015 Feb 07 Saturday, 11:48
Regisztrált tag #1
Regisztrált: 2012 Aug 03 Friday, 02:55
Üzenetek: 1426
Köszi az eddig leadott szavazatokat, kb. 1 hét múlva zárok, ha még addig meglesz az oldal. Mivel én még nem csináltam listát, ezért ezt pótolva gyorsan íme az én TOP 10-es helyezettjeim:

1. Uncharted: Golden Abyss

Ez kb. számomra egyértelmű. Amint megtudtam, hogy az akkor még NGP project néven futó Vita-ra lesz egy Uncharted epizód és megpillantottam az első gameplay felvételeket, melyek a handheld egyedi képességeit is csillogtatták, onnantól fogva kvázi alaptétel volt számomra ez a játék.
Persze a technológiai oldal csak egy dolog, a fő hangsúly az élményen van és bár a Golden Abyss dinamizmusban el van maradva a számomra etalon Among Thieves-től, valamint a további 2 nagykonzolos epizódtól, így is egy teljesen korrekt kis cím, melyben szintén remekül van összekeverve az Uncharted-koktél. Mai napig ezt tartom az egyik legjobb játéknak PS Vita-ra.

Teszt: KATT IDE

2. Soul Sacrifice

Az első képsorok, videoanyagok és információk számomra nem voltak elég meggyőzőek, de amint megkaparintottam az ingyenes demót (ugyebár, akkor még volt ilyen...), már megjelent az első szikra és amint a Plus beadta a teljes játékot, számomra nem volt megállás: a Soul Sacrifice egyike azon Vita-s játékoknak, amelyről büszkén állíthatom, hogy meg sem álltam a Platinum trófeáig és az ehhez vezető út nem éppen volt egy sétagalopp: több 10 órányi játék, rengeteg újrajátszás, idegeskedés, erőfeszítés, amelyek végül mind-mind megtérültek. Bár akkor szörnyű volt, mára egy kellemes emléket ébreszt bennem, amikor órák hosszat kínlódtam a Cerberus elleni összecsapásban, az a szörnyeteg volt kvázi az én gyengepontom, nagyon nehezen jutottam túl rajta, de amikor sikerült, az az élmény felbecsülhetetlen volt. Aztán jött az a jó pár online multi is, amire szintén nagyon kellemesen gondolok vissza. (Ezúton is köszi, Fausto és GriffOberwald + akiket esetleg kihagytam (tőlük ezúton is bocs, nincs jó névmemóriám.)

Teszt: KATT IDE

3. Zero Escape: Virtue's Last Reward

Egy újabb fekete lyuk generátor, amely úgy magába szippantott, hogy elfeledkeztem arról, hogy a Vita akksija hamarosan lemerül vagy hogy mióta játszom (még kész szerencse, hogy nyáron estem neki). A Virtue's Last Reward azon kevés japán játékok egyike, melyek nagyon közel nőttek a szívemhez: egy többféle befejezést tartogató novella, tele érdekes fejtörőkkel és nagyon csavaros történetvezetéssel. Nagyon sok türelem és idő kell hozzá, de ha ezt a kettőt megadod neki, egy olyan élménnyel bíró játékot kapsz, amelyből nagy ritkaság van a piacon.

Teszt: KATT IDE

4. Gravity Rush

Bevallom, egy kicsit kakukktojásnak érzem Kat kalandját a 4. helyre biggyeszteni, ugyanis egyetlen egyszer vittem ki és azóta nem volt vele dolgom, viszont a mai napig emlékszek arra, hogy több, mint 2 évvel ezelőtt, mikor elindítottam a programot, micsoda kellemes csalódással kapcsoltam ki a Vita-t. A Gravity Rush egyrészt nem csak nagyon ügyesen illeszti bele a PS Vita képességeit a játékmenetbe, de ezenkívül ad egy szabadon bejárható világot, egy cuki főhőst, egy derék történetet, tele izgalmas és grandiózus jelenetekkel és mindezt megfejeli a gravitáció feletti uralomnak a lehetőségével. Már magának a kis gyémántoknak a gyűjtése is remek motiváció volt, hiszen a fejlesztők ügyesen invesztáltak bele egy korrekt fejlődési rendszert is a cuccba, valamint a játék látványvilága is nagyon magával ragadó volt, nagyon szerettem a lebegő városban repülgetni.

Teszt: KATT IDE


5. Super Stardust Delta

Ahogy Fausto is írta anno, tipikusan az a játék, amit előkaphatsz 5 percre vagy 5 órára is. :D Én alapvetően történet-centralizált játékokkal szeretek játszani, olyanoktól egyszerűen kiráz a hideg, ahol érdemileg nem történik semmi. A Super Stardust Delta-ban nincs történet, viszont az árkád vonalat annyira ütősen eltalálta a Housemarque a Vita-s mellékszálban, hogy egyszerűen azt vettem észre magamon, hogy nem bírom letenni a konzolt. Többször végigfutottam már a főbb módokon és valamennyinél nagyon jól szórakoztam.

Teszt: KATT IDE

6. LittleBigPlanet PS Vita

A PS3-as epizódokkal töltött online multikat az egyik legszórakoztatóbb emlékeim közé sorolom. A LittleBigPlanet nem csak aranyos és vicces, de hihetetlenül kreatív is és olykor nagyon bedurvul nehézség terén. Ezek az esszenciális részek szerencsére a Vita-s epizódból sem származnak, sőt: a konzol minden egyes extra tulajdonságát szervesen kihasználja a szoftver, megkönnyítve ezáltal a pályaszerkesztők dolgát, de a pályákon való előrehaladásban is üdítő újdonságként számítottak akkoriban és számítanak most is. Egyedül is jól elszórakozik vele az ember, viszont a LittleBigPlanet tipikusan Vita-n is az a játék, amelyet inkább online használatra javaslok, ez a cím ott mutatja meg a foga fehérjét.

Teszt: KATT IDE

7. Assassin's Creed III Liberation

A másik húzócím, ami miatt annak idején nem sajnáltam a pénzt a premieres Vita-vásárlásra. Nem vagyok enciklopédia, de nagyon szeretem az AC-szériát. Nyugodtan lehet rá mondani, hogy futószalagos gyártmány, ami évről évre unalmasabb, én szubjektíven viszont azt mondom, hogy felőlem akár fél évente is jöhet 1-1 templomos-asszasszinos orgyilkos kaland, HA az kellő újítással és finomítással rendelkezik. Hiába volt a Black Flag ténylegesen a sorozat 6. nagykonzolos darabja, egyszerűen páratlanul jól szórakoztam vele. És az eredetileg PS Vita-exkluzív Liberation-nel sem voltam/vagyok másként. Aveline kalandjában is minden olyan tulajdonság megtalálható, ami a nagykonzolos részekben is megtetszett: lopakodás, bejárható területek, jól illeszkedő platformer és parkour részek, élvezetes harcok. Ehhez pedig hozzájön a 3-féle álcarendszer és a Vita egyedi képességeinek (ugyan nem túl mély) kiaknázása. Amiért viszont a Liberation nem jutott előrébb a szememben, azok a sablonos küldetések és a mondvacsinált történet volt, ami az utolsó harmadra már nagyon nem állt össze. Technológiailag sem volt egy fenomén alkotás a Vita-s Assassin's Creed, de efelett szemet tudtam hunyni. Ezektől eltekintve viszont helye van a TOP 10-ben.

Teszt: KATT IDE

8. Need for Speed: Most Wanted

Imádtam a Burnout-szériát PSP-n és mikor a fülembe jutott a hír, hogy a Legends és Paradise epizódokat szállító Criterion Games új projekt-je, az NFS: Most Wanted 2012-es reboot-ja Vita-ra is kijön, onnantól fogva nem is volt kérdés, hogy előbb vagy utóbb meg kell szereznem a produktumot. Szerencsére nem lőttem mellé: a Most Wanted pont olyan dinamikus és pörgős, mint amilyen a Burnout is volt, ehhez pedig még egy korrekt multi is hozzájön, nem is volt számomra kérdés, hogy valahova őt is belesűrítsem. Ami miatt viszont hátrébb szorult az EA autós címe, az a technológiai háttér: a Most Wanted sokkal inkább azt keltette bennem, hogy a cím valahol a PSP és a PS Vita között ragadt vizuális fronton: sokkal inkább tűnt egy PSP 1,5-ös játéknak, mintsem egy teljes értékű Vita-s címnek. De aki ezen túl tudja tenni magát (és szerintem érdemes is, mert tényleg ez az egy komoly hibája van a játéknak), az egy nagyszerű címmel fog gazdagodni.

Teszt: KATT IDE

9. Hotline Miami

Ha a Stardust volt a kakukktojás, akkor a Hotline Miami a strucckakukktojás. :D Technológiailag legalább is biztosan: a cím sokkal inkább egy PS1-es(!) klasszikus látványára emlékeztet, mintsem egy Uncharted-kaliberű címének prezentációjára, valamit azonban mégis eltalált a Dennation Games csapata: ez pedig a brutalitás és az addikció. Hiába a pixeles megvalósítás és a felülnézet, nem bírtam egyszerűen addig letenni a játékot, amíg nem értem a végére. Még ha harmincszor kellett ugyanazt a pályaszakaszt elölről kezdenem, akkor is. Megvolt a játékban az a fajta előrehaladási motiváció, ami jócskán hiányzik a legtöbb AAA-játékból is.

Teszt: KATT IDE

10. Dynasty Warriors Next

Párszor már írtam, hogy számomra a 3. rész a legkedvesebb PS2-es játék, amivel a mai napig(!) is szívesen játszok. És bár nagy sajnálatomra láttam, hogy az évek múlása nem hogy csinosított, hanem inkább koptatott a játék fényén, szerencsére a Vita-exkluzív Next-ben nem fogyott ki teljesen az a fajta vonzóerő, amely szintén arra és arra késztetett, hogy újból elindítsam az adott összecsapást. Pazar grafika, látványos képességek és harcok és szintén nagyon örülök neki, hogy a fejlesztő Omega Force-nak sikerült egy nagyon érdekes módon belecsempészni a Vita saját képességeit a játékba. Hentelős-aprítós játékkedvelőknek erősen ajánlom!

Teszt: KATT IDE

Akik kimaradtak és miért:

- Killzone: Mercenary: bár a Guerilla Cambridge nagyon jó munkát végzett a Vita-s Killzone elkészítésével és mind műfajon belül, mind audiovizuális teljesítményben ez az egyik, ha nem a legjobb PS Vita-s lövölde, sajnos nem tudtam elfeledkezni arról, hogy a sztori nagyon gyorsan kinyomható, a történet nagyon felszínes és hogy én is egy erős FPS-kerülő vagyok.
Teszt: KATT IDE

- Tearaway: a Media Molecule (LittleBigPlanet) új IP-jével szintén nagyon kellemes és vicces pillanatokat éltem meg, a kreativitás felső fokáról nem is beszélve, azonban ha választanom kellene a stúdió két projekt-je közül, inkább az LBP-re tenném a voksom: Iota-ékat is imádom, egy egyszerű, rövid végigjátszásra tökéletes játék a Tearaway, viszont itt meg is álltunk a folyamattal.
Teszt: KATT IDE

- Rayman Origins: szintén olyasmi, mint a Tearaway-nél: nagyon látványos, vicces és jópofa játék, de ha választani kell, itt is inkább az LBP-re szavaznék.
Teszt: KATT IDE

- Smart As: remek kis fejtörők és az Unreal motor is teszi a dolgát, hogy szürke agytekervényeinket a leglátványosabb jelenetek kíséretében dolgoztassuk meg, azonban én elég hamar ráuntam.

- Metal Gear Solid 3: itt egy kis előítélet is vezérelt, hiszen nem szívesen raknék be egy eredetileg más konzolról leportolt címet a TOP Vita-s játékok listájába, de ezenkívül Snake kalandja nem éppen mindennapi forma, kicsit olyan, mint a Virtue's Last Reward: kell neki az idő és a türelem, amíg az ember belejön, én nekem személy szerint több hónap kellett, hogy a stáblistáig eljussak, talán pont ez az elnyújtottabb forma vezérelt odáig, hogy végül kihagyjam a listából. Addigra ugyanis már nagyon kusza volt az egész sztori.

- Mortal Kombat: egyszer kivittem, jó volt, de a verekedős címekért sosem voltam túlságosan oda. Plusz ez is inkább tűnik egy PSP és Vita között ragadt játéknak technikai fronton, mintsem egy valódi PSV-címnek.
Teszt: KATT IDE

- When Vikings Attack: ha jobban be tudott volna szippantani, mint a Stardust, szerintem lecseréltem volna.
Teszt: KATT IDE

[ Módosítva 2015 Feb 07 Saturday, 11:50 ]
Vissza az elejére
Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU PL licensz alatt lett kiadva.
Jogi nyilatkozat!
Minden jog fenntartva!
Copyright - PS Vita HUN - A magyar Vita-zók klubhelye Az oldal a kihelyezett tartalomért semmilyen felelősséget nem vállal!
2012-2015

PS Vita HUN - A magyar Vita-zók klubhelye - Theme by: The JoniPeti WebDesign.


Oldal létrehozási idő: 0.3815 másodperc, 0.2422 lekérdezési idő.