Hírek / Hozzászólás / Nom Nom Galaxy Ps4/Ps Vita ? - PS Vita HUN - A magyar Vita-zók klubhelye

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
PS Store frissítés (magyar)


Az aktuális listáért kattints az ikonra!
Következő frissítés: jövő hét közepe tájékán (inkább csütörtök)!
Aktuális megjelenések
Játéktesztek
GYIK
Mobilverzió!

Mobilos vagy? Kattints erre a linkre és máris gyorsabban tudod böngészni az oldalt: KATT IDE
Nem szeretnéd a mobil oldalt használni? Erre kattints: KATT IDE
Számláló
Ma
Összesen: 3
Egyedi: 1

Legtöbb
Összesen: 167632
Egyedi: 14027

Oldal ...
Összesen: 1051654
Egyedi: 174877
Nom Nom Galaxy Ps4/Ps Vita ?
( Kategória: Játékok/Gameplay Írta HoWeE - 2016 February 28 - 13:03:59 )


Nom Nom Galaxy - Pixeljunk

Újabb különleges játèkkal rukkolt elő a Pixeljunk csapata a korábról is ismert Shooter vagy a Monster után abszolút mèltó folytatás a Nom Nom Galaxy.A címèben megbújó hangutánzó szócska hordozza magában hogy valakinek megtelik a pocakja valami finomsággal.A dolgunk nem más, mint a leves főzès szerte a galaxis bolygóin különfèle alapanyagokból.

Hogy a dolgunk ne legyen egyszerű van egy fő riválisunk aki szintèn harcba száll a piacèrt.Más veszèlyek is leselkednek ránk. Leginkább ,hogy leesünk valahonnan vagy ránkomlik az alagút amit mohón ásunk.Vannak növènyek ès állatok amik támadnak mindeközben figyelnünk kell a levegőnkre is.

A bolygóra èrkezve akár csak a "Terrariában" áshatunk ès alakíthatjuk tetszès szerint a területet. Amikor ez megvan a kis "asztro" vállalkozónkkal elkezdhetjük az èpítkezèst, hogy minèl hamarabb kialakítsuk a gyárunkat az èpítő elemek segítsègèvel.A leveseknek vègtelen a variációja bármit bármivel összelehet főzni. Ahhoz hogy minden gördülèkenyen menjen gondoskodni kell a megfelelő ellátásról elegendő levesfőzőről ès rakètáról ami leszállítja az árut.Továbbá az energiáról, ès a vèdelemről is a rivális támadásai ellen. Mivel több helyen nem tudunk egyszerre lenni ezèrt kèszíthetünk robotokat akik segítenek a vèdekezèsben ès a gyártásban.

A többjátèkos online ès a Co-Op Splitscreen mèginkább a magasba emeli a játèkot.Az indi mivoltát is hamar levetkőzi miután vègigtoltuk a kèt tutorial bolygót.Rendkívül jó ötvözetet kapunk hiszen a stratègia a towerdefense ès egy kis monopoly is keveredik a kategóriába.

Egy dolog van ami nagyon idegesítő minden müszak alatt kètszer is bejön egy hangeffekt a jól ismert GSM vonal gerjedèse, ami a napvègèt jelzi.Jót röhögtünk rajta elöször amikor rájöttünk, hogy a játèkból jön ez a hang.Mostanra kicsit hátráltatja a játèkmenetet, hiszen egyre bonyolúltabb járatokat kell èpíteni a kvóta teljesítèsèhez. Ezután persze ott folytatjuk ahol abbahagytuk az előző napon a munkát.Összegezve jó kis játèk főleg ha szeretjük a Co-Op stratègiát.Nem egy nagy ütès hiszen az ingyenes leosztás rèsze volt legutóbb ,de ellehet vele lenni. Mèg egy pici kis tüske, hogy a Vitás verziót egyenlőre leállították nem tudni milessz a sorsa.A Remoteplay megy akadás mentesen de az irányításon lenne mit variálni.....Hozzászólás: 0 Nyomtatóbarát változat

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU PL licensz alatt lett kiadva.
Jogi nyilatkozat!
Minden jog fenntartva!
Copyright - PS Vita HUN - A magyar Vita-zók klubhelye Az oldal a kihelyezett tartalomért semmilyen felelősséget nem vállal!
2012-2015

PS Vita HUN - A magyar Vita-zók klubhelye - Theme by: The JoniPeti WebDesign.


Oldal létrehozási idő: 0.3012 másodperc, 0.1799 lekérdezési idő.